Laatste nieuws over Netflix

Op deze data zijn Arrow, Riverdale, The Flash en Supergirl in 2020 terug

De winterbreak in de Verenigde Staten is begonnen voor de wekelijkse series. Rond de feestdagen liggen deze programma’s stil en is het dus wachten tot 2020. Inmiddels is duidelijk wanneer The Flash, Arrow, Supergirl, Riverdale en The Good Place terugkeren.

Slotstuk van Arrow

Voor Arrow staan er nog maar drie afleveringen op de rol, daarna is het gedaan met de langstlopende serie. Op 20 januari gaat het verder en op 3 februari zal met ‘Fadeout’ de allerlaatste episode verschijnen. Zodra Arrow klaar is zal The Flash het vervolg krijgen. Op 6 februari 2020 staat de eerstvolgende aflevering gepland. Supergirl is iets eerder van de partij, namelijk op 21 januari.

The Good Place naar slotstuk

Riverdale ligt sinds 12 december eveneens stil. Deze serie gaat al op 23 januari weer verder met aflevering 10 genaamd Varsity Blues. Het kortste wachten is het nog op The Good Place. Het vierde en tevens laatste seizoen wordt hervat op 10 januari. Wekelijks komt er dan een nieuwe aflevering tot en met 31 januari. De serie wordt dan afgerond met een extra lange aflevering van een uur.

Black Lightning, Dynasty en mogelijk Batwoman

De afgelopen jaren werden Black Lightning en Dynasty ook allebei wekelijks uitgezonden, maar nu is dat niet het geval. Voor beide series heeft Netflix laten weten dat het nieuwe seizoen pas in 2020 zal verschijnen. Het is onduidelijk of dit het geval zal zijn begin 2020, waardoor de eerste helft van het seizoen al te zien is, of pas richting de zomer voor het hele seizoen. Om Batwoman wordt eveneens veel gevraagd, omdat deze serie onderdeel uitmaakt van de cross-over binnen Arrowverse. Over deze serie heeft Netflix nog niet laten weten het de rechten heeft weten te bemachtigen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?