Laatste nieuws over Netflix

Opnamelocatie House of Cards afgesloten na schietpartij

Op de opnamelocatie van House of Cards in Maryland heeft een schietpartij plaatsgevonden. Variety meldt de de opnameset inmiddels is afgezet voor onderzoek, terwijl er nog gezocht wordt naar de dader van de schietpartij.

Slachtoffers

Volgens The Baltimore Sun zijn er vijf slachtoffers gevallen bij de schietpartij in Maryland. Drie zouden er volgens de krant zijn overleden. Het lijkt er niet op dat er mensen die betrokken zijn bij House of Cards gewond zijn geraakt.

Het is ook niet bekend of er op het moment van de schietpartij ook betrokkenen van House of Cards in de buurt waren. De politie heeft al wel een vermoedelijke dader op het oog. Het zou gaan om Radee Prince en de politie vermoedt dat de aanval gericht was op een bedrijf. De opnamelocatie van House of Cards bevindt zich namelijk in de buurt van een business center. De slachtoffers zijn van één van die bedrijven.

House of Cards seizoen 6

Het is algemeen bekend dat House of Cards niet in Washington, waar het verhaal zich grotendeels afspeelt, wordt opgenomen, maar in Maryland. Het vijfde seizoen verscheen afgelopen mei en daarna werd het zesde seizoen nog niet officieel aangekondigd door Netflix en de populaire serie. Het is dan ook nog niet duidelijk of er op het moment van de schietpartij werd opgenomen voor seizoen 6, of dat de opnamelocatie op dat moment niet gebruikt werd voor opnames van House of Cards.

Hieronder staat een reactie van één van de uitvoerende producenten van House of Cards:

Shooting near House of Cards set. I turn on the news to see what is happening, and guess what they're covering? Not the 5 dead and 3 wounded while gunman is still on the loose.

Geplaatst door Dana Brunetti op woensdag 18 oktober 2017

CNN asked me to come on air the other day to talk about House of Cards and Russia, and today there is an ongoing active…

Geplaatst door Dana Brunetti op woensdag 18 oktober 2017

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?