Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Opnamelocatie verklapt: Virgin River seizoen 4 in aantocht

Alhoewel Netflix nog altijd geen officiële vernieuwing heeft aangekondigd voor Virgin River, is het inmiddels wel duidelijk dat er achter de schermen al hard gewerkt wordt aan Virgin River seizoen 4. The Watershed Grill, de plek die gebruikt wordt voor de opnames van de bar van Jack uit Virgin River, plaatste op Instagram namelijk een interessante post. Daaruit blijkt dat de opnames in volle gang zijn.

De bar

Eerder werd al duidelijk dat de opnames van Virgin River gepland stonden tussen eind juli en eind november. Opmerkelijk genoeg laat de officiële verlenging echter op zich wachten. Daar vertelde Tim Matheson, beter bekend als Vernon Doc, eerder al over dat de vernieuwing ‘nu iedere dag’ kon volgen. Dat is nog niet gebeurd, maar de opnames blijken wel in volle gang.

Opnames

The Watershed Grill, de bar waarin de opnames van Jacks bar in plaatsvinden, plaatste op Instagram dat de bar gesloten zou zijn op 17 en 18 augustus vanwege opnames met als hashtag #virginriver. Niet veel later werd die post verwijderd en verscheen er een bericht online dat de bar dicht zou zijn vanwege onderhoud. Het ziet er dan ook naar uit dat het nu niet lang meer kan duren tot Virgin River seizoen 4 officieel wordt aangekondigd door Netflix.

Alles wat we al weten over Virgin River seizoen 4

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Virgin River opnames

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?