Laatste nieuws over Netflix

Opnameperiode en aantal afleveringen Stranger Things 4 bekend

De opnames van Stranger Things seizoen 4 zullen in januari van start gaan. Eerder deze maand kwamen er al foto’s naar buiten van opnames. Dit bleek slechts voorwerk te zijn. De opnames zullen ruim een half jaar in beslag gaan nemen!

Opnames van januari tot en met augustus

TVLine heeft naar buiten gebracht dat de opnames van Stranger Things seizoen 4 in januari zullen beginnen. Het is de bedoeling dat in augustus alles wordt afgerond. Daarmee is het dus ook gelijk zeker dat er langer dan een jaar gewacht moet worden op de nieuwe afleveringen. Seizoen 3 verscheen op 4 juli 2019 op Netflix.

Aantal afleveringen bekend

Wat al wel bekend is, is dat het vierde seizoen van Stranger Things zal bestaan uit acht afleveringen, net zoals het eerste en het derde seizoen. Alleen het tweede seizoen was iets langer met negen episodes.

Releasedatum groot vraagteken

Aan het einde van het derde seizoen van Stranger Things kwamen er al grote hints over het vierde seizoen. Zo zinspeelden de hoofdpersonages op een hereniging tijdens Thanksgiving of Kerstmis. Eind 2020 zou dan ook een logische datum zijn voor het volgende seizoen. Dat is echter wel krap op het afronden van de opnames.

Hawkins wordt verlaten

Duidelijk is in ieder geval wel dat Hawkins zal worden verlaten. Een deel van de groep is verhuisd en het lot van Jim Hopper is een groot vraagteken. Bij de bekendmaking door Netflix dat er een vierde seizoen zal komen werd nog een duidelijke hint verstrekt: “We’re not in Hawkins anymore”. Is de groep ergens anders in de Verenigde Staten óf wordt Rusland aangedaan om Hopper te vinden?

Lees ook: 12 brandende vragen voor Stranger Things 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?