Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Opnames Bridgerton seizoen 2 afgerond: Finale wordt dramatisch en emotioneel

De opnames van het tweede seizoen van Bridgerton zijn inmiddels afgerond. Nicola Coughlan, in de serie verantwoordelijk voor de rol van Penelope Featherington, heeft al kort laten weten wat we mogen verwachten van het tweede seizoen. Zo zou de slotaflevering van het seizoen zwaar, dramatisch en emotioneel worden.

Opnames afgerond

De opnames van Bridgerton seizoen 2 zitten er eindelijk op. Coughlan maakte door middel van een post op Twitter bekend dat alles op film staat. Daarbij plaatste ze ook meteen een foto. In het tweede seizoen draait het niet langer om Daphne Bridgerton (Phoebe Dynavor) en Simon Bassett (Regé-Jean Page). In plaats daarvan verschuift het verhaal zich naar Daphne’s oudere broer Anthony. Hij gaat op zoek naar de ware liefde.

Alhoewel het voor ons nog afwachten is hoe het seizoen gaat lopen, is nu duidelijk geworden dat de opnames erop zitten. Coughlan schreef op Twitter: “Ik kan niet wachten om dit seizoen van Bridgerton met jullie te delen, het is zo leuk geweest. Ik ben zo trots en enthousiast voor jullie om het te zien. Zie jullie in 2022/1814.” Duidelijk is dan ook dat Bridgerton seizoen 2 pas ergens in 2022 gelanceerd wordt. Mocht alles volgens schema verlopen, valt het niet uit te sluiten dat seizoen 2 ergens begin 2022 wordt gelanceerd.

Dramatische finale

Coughlan verklapte al wel iets over de laatste aflevering van het tweede seizoen van Bridgerton. In gesprek met Radio Times vertelde ze recent dat ze onderweg was naar de set voor opnames van het slotstuk van seizoen 2. “We nemen nu al deze grote, zware, dramatische dingen op voor de finale.” Seizoen 2 belooft dan ook opnieuw emotioneel te worden.

Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Bridgerton seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?