Laatste nieuws over Netflix

‘Opnames Chesapeake Shores seizoen 6 gestart zonder officiële verlenging’

De officiële berichtgeving van Hallmark over Chesapeake Shores seizoen 6 laat nog altijd op zich wachten, toch heeft het er alle schijn van dat er een nieuw seizoen zal komen. De komende dagen worden er namelijk opnames gedraaid!

Qualicum Beach is afgesloten voor opnames

De serie Chesapeake Shores wordt onder meer opgenomen in Qualicum Beach. Afgelopen vrijdag was de crew op locatie. Er zal gefilmd gaan worden van 28 tot en met 30 maart, waarbij ook de Veterans Way weer zal worden gebruikt. Deze straat is dinsdag zelfs van acht uur in de ochtend tot zes uur in de avond gesloten vanwege de opnames.

Chesapeake Shores achter de schermen verlengd?

Deze opnames zijn opvallend, omdat het inmiddels 22 weken geleden is dat seizoen 5 werd afgerond. Sinds dat moment is het stil gebleven vanuit Hallmark over het mogelijk verlengen van de serie. Nu lijkt het er dus op dat achter de schermen gewoon is doorgewerkt en de komende periode het nieuwe seizoen zal worden opgenomen. Hoe en wat zal echter nog onduidelijk blijven tot Hallmark wel met een uitleg komt. In Nederland is Chesapeake Shores op Netflix te zien, een dag na de uitzending in de Verenigde Staten was afgelopen seizoen de episode al te zien op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?