Laatste nieuws over Netflix

Opnames Elite seizoen 2 begonnen met drie nieuwe personages

Het tweede seizoen van Elite is in productie. De makers staan weer op de set om acht nieuwe afleveringen te maken van de Spaanse serie. Daarbij zijn er drie nieuwe acteurs vastgelegd voor het tweede seizoen, welke nog in 2019 wordt verwacht.

Elite-school in Spanje

Bij de entree werd Elite vergeleken met Gossip Girl. Ook hier gaat het om een groep elitaire studenten. Ze vermaken zich op een zeer exclusieve Spaanse school, er komt echter ruis op de lijn als drie ‘arbeiderskinderen’ op de school terecht komen. Het gaat pas echt goed los wanneer er een moord gepleegd wordt. Het eerste seizoen bestond uit acht afleveringen en schreeuwde om een vervolg. Deze komt er dan ook in 2019, met opnieuw acht episodes.

Drie nieuwe personages

Daarin zien we een groot deel van de cast van het eerste seizoen terug en een drietal nieuwe personages. Deze zullen vertolkt worden door Jorge López, Georgina Amorós en Claudia Salas. Ze spelen Valerio M, Cayetana G. en Rebeca P. Amoros kennen we uit Velvet, waarin ze de rol van Ana Adolescente op zich had. Lopez speelde in de Disney-serie Soy Luna, waar Salas nog niet eerder in een grote productie heeft gespeeld. Een datum voor het tweede seizoen is nog niet aangekondigd, enkel dat het in 2019 zal zijn.

Wil jij als eerst weten wanneer Elite seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?