Laatste nieuws over Netflix

Opnames Elite seizoen 3 al afgerond met twee nieuwe castleden

De opnames van het derde seizoen van Élite zijn al afgerond. Eind augustus, nog voor de release van seizoen 2, werd al bekend dat er nog een derde seizoen zou volgen. Achter de schermen werd op dat moment al gewerkt aan een nieuw seizoen. Nu blijkt dat de opnames al achter de rug zijn.

Opnames

Ester Expósito, in Élite bekend als Carla, nam een video op waarin ze het één en ander prijs gaf over de reeks. De actrice gaf aan dat de opnames voor het derde seizoen volledig zijn afgerond. Alle nieuwe afleveringen mogen we in 2020 op Netflix verwachten. Dat was echter nog niet alles, want ze introduceerde ook gelijk twee nieuwe castleden.

Nieuwe castleden

De twee nieuwe castleden van Élite seizoen 3 luisteren naar de namen Leïti Sene en Sergio Momo. Beide acteurs zijn geen onbekenden in het vakgebied. Zo was Leïti al te zien in Benvinguts a la Familia en had Momo een rol in The Neighbor. In Élite seizoen 3 spelen zij Yeray en Malick, al blijft hun precieze rol nog even onbekend.

Élite seizoen 3 op Netflix

Het derde seizoen van Élite wordt in 2020 op Netflix verwacht. Een precieze releasedatum is nog niet bekend, al lijken we rekening te moeten houden met een release medio 2020. In seizoen 3 komen we erachter of Polo alsnog moet boeten voor de moord die hij gepleegd heeft en hoe de leerlingen reageren op zijn terugkeer.

Bekijk de aankondigingsvideo