Laatste nieuws over Netflix

Opnames Emily in Paris seizoen 2 afgerond

Het tweede seizoen van Emily in Paris is door de productieperiode heen. De afgelopen maanden stonden in het teken van opnames, maar hoofdrolspeelster Lily Collins heeft inmiddels laten weten dat de opnames zijn afgerond. Dat deed ze door middel van een post op Instagram. Nu de opnames zijn afgerond, is het wachten tot het tweede seizoen wordt toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Emily in Paris

Lily schreef eerder deze maand op Instagram al: “Het Franse leven op beeld. We zijn officieel klaar met Emily in Paris seizoen 2 en ik kan het nog steeds niet helemaal geloven. In Parijs zijn met mijn familie en met deze cast en crew voor de laatste vier maanden en 67 dagen op de set was de meest memorabele ervaring ooit en ik zal elke seconde ervan koesteren. Dankbaar voor dit team en alle vreugde die ze elke dag meebrengen naar hun werk. Jullie maken het magisch. Ik kan niet wachten tot jullie zien wat we voor seizoen 2 in petto hebben.” Ze sloot af met “Á bientôt! Bisous!”, vertaald als “Tot binnenkort! Kusjes!”.

Emily in Paris seizoen 2 op Netflix

Wanneer het tweede seizoen van Emily in Paris naar Netflix komt, is nog niet bekend. Het eerste seizoen van de serie werd op 2 oktober 2020 toegevoegd aan het aanbod. Het valt niet uit te sluiten dat het tweede seizoen ongeveer een jaar later komt. In dat geval mogen we rekening houden met het einde van 2021. Iets wat prima haalbaar is nu de opnames al zijn afgerond. Mocht Emily in Paris seizoen 2 dit jaar niet meer verschijnen, dan verwachten we het seizoen aan het begin van 2022 op Netflix.

Emily in Paris seizoen 2: Alles wat we al weten

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Emily in Paris seizoen 2 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lily Collins (@lilyjcollins)

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?