Laatste nieuws over Netflix

Opnames Ferry de Serie zijn in volle gang

Ferry de Serie kunnen we misschien wel eerder zien dan velen dachten. Begin deze maand werd de prequelreeks van Undercover pas aangekondigd door Netflix. Naar nu blijkt was de productie al enige tijd opgestart, want de opnames zijn begonnen!

Elise Schaap wordt weer Daniëlle

Elise Schaap heeft via haar Instagram namelijk een eerste foto van de set van Ferry de Serie gedeeld. ‘Daan in the making’, meldt de actrice erbij. Schaap zal namelijk weer in de jongere huid van Daniëlle kruipen, op dat moment nog de verliefde vriendin van Ferry Bouman. De man waar de prequel om zal draaien.

Ná Ferry de Film en vóór Undercover

Een klein jaar geleden verscheen Ferry de Film. Hierin werd het verhaal verteld hoe Ferry Bouman vanuit Amsterdam als loopjongen naar Brabant verhuisde. We zagen hoe hij Daniëlle leerde kennen en in het zuiden van het land bleef plakken. Hoe hij zijn drugsimperium opbouwde zagen we niet, maar er werden al wel voorzetjes gegeven.

Nog dit kalenderjaar op Netflix?

De opnames worden nu dus gedraaid voor Ferry de Serie. Het is de vraag of we daardoor dit kalenderjaar de reeks nog mogen verwachten op Netflix. Hier heeft de streamingdienst voorlopig nog niets over losgelaten. Over Undercover seizoen 4 is eveneens nog geen duidelijkheid verschaft. Officieel is de serie nog niet gestopt, maar een vervolg lijkt wel steeds onwaarschijnlijker. Eerder schreven we na de film Ferry al wat we graag in een Ferry 2 zouden willen zien en welke vragen er beantwoord moesten worden. Die vragen gelden uiteraard ook voor Ferry de Serie.

➡ Niets missen over je favoriete Netflix series? Volg deze Facebookgroep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here)

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?