Laatste nieuws over Netflix

Opnames La Casa de Papel zorgen voor verrassing

De opnames van het derde seizoen van La Casa de Papel zijn in volle gang. In het Italiaanse Florence zijn de acteurs gespot en dat zorgt direct voor veel reuring. Want er is een opvallend personage aanwezig!

Eerste foto’s La Casa de Papel seizoen 3

Mocht je La Casa de Papel nog niet hebben gezien: kijk uit voor spoilers. Die zijn namelijk niet te missen bij de verschenen foto’s. In het tweede seizoen liep het namelijk slecht af voor Berlin, maar afgelopen najaar was ze al wel te zien toen de cast bij elkaar kwam om voor het eerst de teksten door te nemen van het derde seizoen. Er werd toen nog gedacht aan een gezellige reünie, maar nu blijkt niets minder waar. Berlin is namelijk gespot tijdens de opnames! Dat is te zien op de eerste foto’s.

La Casa de Papel naar Italië?

De opnames van het derde seizoen van La Casa de Papel vinden momenteel dus plaats in het Italiaanse Florence. De overvallers hebben hun werkgebied verplaatst naar Italië? Zijn ze hier slechts ondergedoken of zijn ze op doorreis? Het zijn vragen die momenteel nog niet beantwoord zijn en ook nog even op zich zullen wachten.

Kijk uit: de politie weet te veel

De makers van La Casa de Papel reageerden zelf ook op het verschijnen van de foto’s. Middels Twitter werd het verzoek ingediend om niet te veel prijs te geven. “Er zijn overal foto’s van ons. Hoe minder de politie ons kennen, hoe beter. Betracht alsjeblieft, volgende keer discretie.” Het is indirect ook een vraag om zo weinig mogelijk beeldmateriaal te schieten van de opnames, zodat het seizoen nog één groot geheim blijft voor de kijkers.

Wachten op seizoen 3 La Casa de Papel

Met het uitlekken van de foto’s groeit opnieuw de honger naar het derde seizoen van La Casa de Papel. In het voorjaar van 2018 besloot Netflix de rechten van de serie volledig te kopen en werd er een derde seizoen aangekondigd voor 2019. Wanneer het seizoen exact zal verschijnen is nog de vraag. Aangezien de opnames momenteel plaats vinden zal dat in ieder geval niet voor de zomer zijn.

Wil jij als eerste weten wanneer La Casa de Papel seizoen 3 verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

View this post on Instagram

#lacasadepapel #netflix

A post shared by Divertissement 💯 modération © (@oklmworldwide) on

View this post on Instagram

❤️ #lacasadepapel #lacasadepapelbrasil

A post shared by La Casa De Papel ❤🏛 (@lacasadepapel._) on

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?