Laatste nieuws over Netflix

Opnames Lucifer seizoen 4 afgerond, nieuwe informatie bekend

Lucifer seizoen 4 Netflix

Alle beelden voor het vierde seizoen van Lucifer zijn opgenomen. De afgelopen maanden waren cast en crew bij elkaar om het nieuwe seizoen op te nemen. Nu de opnames voltooid zijn kan het monteren beginnen. Ook weten we al wat de titels van de nieuwe afleveringen zijn.

Deal van het jaar

Het was een grote verrassing toen tegen het einde van de lente bekend werd dat Lucifer door FOX gecanceld werd na drie seizoenen. Na weken van bedenktijd besloot Netflix op het laatste moment toe te happen door het vierde seizoen eigenhandig te bestellen en de serie zodoende in leven te houden.

Die beslissing nam Netflix onder andere door de passievolle fans van Lucifer, want zij zetten meerdere acties op social media op touw om er voor te zorgen dat de serie bij een andere partij verder zou gaan. Netflix had voor een aantal landen al de exclusieve streamingrechten, waaronder in Nederland, en wist zodoende al enigszins wat de kracht van Lucifer is. Toen Netflix Lucifer overnam ontplofte het internet en mag het misschien wel de deal van het jaar genoemd worden.

Productie Lucifer seizoen 4

Toen de zomer nagenoeg voorbij was verzamelde de cast en crew zich weer om te beginnen met de opnames van Lucifer seizoen 4. In dit nieuwe seizoen zien we uiteraard de bekende gezichten terug, met Tom Ellis natuurlijk als Lucifer. Ook detective Chloe Decker, Dan Espinoza, Linda Martin, Mazikeen en Amenadiel zullen te zien zijn in het gloednieuwe seizoen. Ellis deelde op social media dat de opnames inmiddels zijn afgerond. “Ik wil iedereen van de crew bedanken die er aan heeft bijgedragen om Lucifer seizoen 4 zo fijn te maken en van ons eerste seizoen bij Netflix er één te maken die we lang zullen onthouden”, schreef de ster van de show op zijn Instagram-pagina. “Ik kan niet wachten op het moment waarop jullie het volgend jaar kunnen zien!”

Titels afleveringen bekend

Ten opzichte van het FOX-tijdperk is er bij Netflix tenminste één grote verandering waarneembaar bij Lucifer. Het vierde seizoen zal namelijk uit slechts tien afleveringen bestaan. Ellis legde enkele maanden geleden al uit waarom dat zo is en wat de voordelen hier van zijn. Over de verhaallijn van het nieuwe seizoen van Lucifer is nog niets bekend, maar we ontdekten al wel de titels van de nieuwe afleveringen. Met name de titel van aflevering 9 valt op en mag dan ook gezien worden als een ode aan de fans van Lucifer.

Aflevering Titel
Aflevering 1 Everything’s Okay
Aflevering 2 Someboydy’s Been Reading Dante’s Inferno
Aflevering 3 O, Ye Of Little Faith, Father
Aflevering 4 All About Eve
Aflevering 5 Expire Erect
Aflevering 6 Orgy Pants To Work
Aflevering 7 Devil Is As Devil Does
Aflevering 8 Super Bad Boyfriend
Aflevering 9 Save Lucifer
Aflevering 10 … King of Hell?