Laatste nieuws over Netflix

Opnames Riverdale opgeschort na overlijden Luke Perry

Archie Fred Andrews Riverdale

De opnames van Riverdale zijn opgeschort na het overlijden van Luke Perry. De acteur is op maandag overleden nadat hij afgelopen week werd opgenomen in het ziekenhuis vanwege een zware beroerte. In Riverdale had Luke Perry de rol van Fred Andrews, de vader van Archie.

Rouwen om Luke Perry

De cast en crew hoeft de komende dagen niet aan de slag met opnames. Het filmen van de serie is stilgelegd om iedereen de tijd te geven om het verlies van Luke Perry te verwerken. Ook zijn de makers Roberto Aguirre-Sacasa, Greg Berlanti, Sarah Schechter en Jon Goldwater samen met Warner Bros. TV en The CW naar buiten gekomen met een officiële verklaring. “We zijn diep bedroefd omdat we kennis hebben genomen van het overlijden van Luke Perry.”

Vaderfiguur voor de show

“Een geliefde lid van de Riverdale-, Warner Bros- en CW-familie. Luke was alles wat je hoopte: een ongelooflijk zorgzame, volleerde professional met een gigantisch hart en een vriend voor iedereen. Een vaderfiguur en mentor voor de jonge cast van de show. Luke was ongelooflijk genereus en hij gaf de set een boost qua liefde en vriendelijkheid. Onze gedachten zijn bij Luke’s familie in deze moeilijke tijd.”

Opnames Riverdale stilgelegd

Het is nog onduidelijk wanneer de opnames van Riverdale worden hervat. Ook is het nog niet bekend wat de gevolgen voor de serie zullen zijn en hoe de rol van Fred Andrews opgevuld gaat worden. Volg al het nieuws rondom Riverdale en Luke Perry via de Riverdale fansite.