Laatste nieuws over Netflix

Opnames seizoen 2 gepland, maar Wednesday gaat wel verhuizen

De serie Wednesday gooide wel héél hoge ogen in 2022, toen de spin-off van The Addams Family uitkwam op Netflix. Er wordt reikhalzend uitgekeken naar het tweede seizoen, dat er ook daadwerkelijk gaat komen. De opnames staan namelijk al gepland.

Wednesday verhuist naar Ierland

Begin volgend jaar (2024 dus) worden de camera’s weer aangezet om de nieuwe avonturen van Wednesday Addams (Jenna Ortega) vast te leggen. Dat zal echter wel op een andere plek gebeuren, want waar de beelden van het eerste seizoen geschoten werden in de Balkan, verhuist de serie nu naar Ierland. Het hele circus laat Roemenië dus achter zich, vanwege logistieke problemen, en zoekt zijn heil in het land van de klavertjes vier, de leprechauns.

Zwembad

Het is al een tijdje bekend dat er ook een seizoen 2 van Wednesday komt. Showrunners Miles Millar and Alfred Gough lieten begin dit jaar weten: “We kunnen niet wachten om in een nieuw zwembad (seizoen) te duiken, om de knettergekke, spookachtige wereld van Nevermore verder te ontdekken… Al hopen we wel dat Wednesday niets met dat bad doet…” Met die laatste uitspraak doelden de twee natuurlijk over een scène uit het eerste seizoen, waarin het hoofdpersonage piranha’s loslaat in een zwembad.

Wednesday is Wednesday

“Het is geweldig dat we nog een seizoen mogen maken”, gingen de filmmakers verder. “En we kijken uit naar het moment dat we de nieuwe ‘martelgang’ met onze fans kunnen delen.” Over het verhaal van Wednesday seizoen 2 is er niets bekend, maar volgens Ortega hoeven we geen grote veranderingen te verwachten: “Wednesday is altijd zichzelf en dat zal ze ook altijd blijven. Naar de pijpen van anderen dansen is niet aan haar besteed, want ze kiest toch wel haar eigen weg.”

Wednesday seizoen 2 op Netflix

Dat de opnames binnenkort pas beginnen betekent meteen wel dat het voor de populaire Netflix-serie onhaalbaar is om 2024 nog te halen met de première van het tweede seizoen. Dat wordt ongetwijfeld 2025!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?