Laatste nieuws over Netflix

Opnames slotseizoen La Casa de Papel afgerond

Het einde van La Casa de Papel is dan toch echt in zicht. De opnames van het slotseizoen zijn inmiddels volledig afgerond en het wachten op de laatste afleveringen is dan ook in volle gang. Met een speciale social media post werd duidelijk dat de opnames er nu echt op zitten.

Wat begon als een overval…

Op Twitter deelde Netflix een foto van de overvallers met daarbij de tekst: “Wat begon als een overval, eindigde als een familie. Het is klaar voor deel 5 van La Casa de Papel. Bedankt aan alle fans om deel uit te maken van La Resistencia. We kunnen niet wachten om te laten zien hoe dit verhaal afloopt”, viel te lezen bij de foto.

Ook Koldo Serra, de regisseur van de serie, nam afscheid van de reeks. “Gisteren, na bijna drie jaar, eindigde het filmen van La Casa de Papel. De meest brute, meest intense en mooiste filmervaring op professioneel en persoonlijk niveau die ik ooit heb meegemaakt.”

La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix

Wanneer het vijfde seizoen van La Casa de Papel precies verschijnt, is nog onduidelijk. Wel weten we inmiddels wat we ervan mogen verwachten. Zo vertelde Alex Pina eerder al: “We hebben bijna een jaar nagedacht over hoe we de band zouden kunnen opbreken. Hoe je de professor de touwtjes weer in handen kunt laten nemen.”

“Hoe je in situaties terechtkomt die voor veel karakters onomkeerbaar zijn. Het resultaat is het vijfde deel van La Casa de Papel. De oorlog bereikt zijn meest extreme en gevaarlijke niveau, maar het is ook het meest epische en opwindende seizoen.” Seizoen 5 bestaat uit tien afleveringen en kent met José Manuel Seda, Miguel Angel Silvestre en Patrick Criado een aantal nieuwe gezichten

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?