Laatste nieuws over Netflix

Opnames slotseizoen Lucifer begonnen

Het startschot voor het vijfde en laatste seizoen van Lucifer is nu echt gegeven. De crew is weer bij elkaar en de opnames zijn dan ook gestart.

‘First Table Read’

Deze week waren alle personages voor het eerst weer bij elkaar. De set werd nog niet bezocht, want de opnames van een nieuw seizoen beginnen eerst altijd met een zogenaamde ‘First Table Read’. Alle afleveringen van het nieuwe seizoen worden doorgenomen, waardoor de acteurs weten waar het verhaal heen gaat.

Opnames Lucifer 5 gestart

Op zaterdag 7 september begonnen vervolgens de eerste opnames voor het vijfde seizoen van Lucifer. Netflix kondigde dit seizoen in het voorjaar aan, nadat het vierde seizoen zeer enthousiast werd begroet. Domper was wel dat het ook gelijk het laatste seizoen zal zijn.

Extra afleveringen Lucifer

In eerste instantie werden er voor het vijfde seizoen van Lucifer ook tien afleveringen aangekondigd, maar dit was van korte duur. Niet lang daarna kwam namelijk het bericht naar buiten dat er liefst zes extra afleveringen bij zullen komen. Daardoor kan het gehele verhaal worden afgerond. De eerste aflevering van seizoen 5 krijgt de titel ‘Really Sad Devil Guy’. De overige episode titels zijn nog niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?