Laatste nieuws over Netflix

Opnames slotseizoen Manifest afgerond; release loopt op schema

De opnames van de eerste helft van het vierde seizoen van Manifest zijn afgerond. Het slotseizoen van de serie is extra lang gemaakt en zal daardoor in twee delen worden geknipt. Zo ook de opnames, waardoor de eerste helft nu is afgerond.

Extra lang seizoen in twee delen

Na drie seizoenen werd Manifest gecanceld door NBC, maar besloot Netflix de reeks op te pakken. Er werd een vierde seizoen besteld en deze zal extra lang worden met twintig afleveringen. Voor Netflix begrippen is dit een extreem lang seizoen en daarom zal dit dan ook in twee delen worden gelanceerd. Voor de eerste helft is al een releasedatum bekend.

Speciale datum

Showrunner Jake Rake liet zich vorig maand al ontvallen dat Manifest seizoen 4 in november zal verschijnen. Dit is niet zomaar een datum, want 4 november is een speciale datum voor Manifest. Het nis tenslotte de datum dat Flight 828 terugkeerde op aarde. Het is nog een vrijdag ook, dus hier bestaat weinig twijfel over. Voorwaarde was wel dat de productie op tijd liep. Dat is het geval, want de opnames zijn nu dus afgerond. De nabewerking kan beginnen voor de crew, om zo de eerste tien afleveringen in november te lanceren.

Seizoen 3 deze zomer?

Op Netflix staan momenteel de eerste twee seizoenen en het is dus wachten op het derde seizoen. De verwachting is dat dit seizoen in de zomer zal worden gedropt door Netflix, in opmaat naar het vierde seizoen dit najaar. De eerste twee seizoenen kwamen op de eerste dag van dit jaar op de streamingdienst.

➡ Niets missen over je favoriete Netflix series? Volg deze Facebookgroep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?