Laatste nieuws over Netflix

Opnames Snowpiercer gepauzeerd, cast- en crewleden naar het ziekenhuis

De opnames van het vierde seizoen van Snowpiercer zijn stilgelegd. Dat heeft alles te maken met de hitte. Door de hoge temperaturen kregen verschillende cast- en crewleden afgelopen donderdag te maken met hitte-uitputting. In totaal werden veertien achtergrond acteurs en bemanningsleden afgevoerd naar het ziekenhuis. De tempratuur zou op de set opgelopen zijn tot boven de 35 graden.

Hitte

De hoge temperaturen zorgden bij de opnames van Snowpiercer voor grote problemen. Dat heeft deels ook te maken met de kleding die gedragen wordt. Aangezien de serie zich afspeelt in een nieuwe ijstijd, draagt iedereen dikke winterkleding. Reden genoeg om de productie stil te leggen. Een woordvoerder laat aan Deadline weten: “De gezondheid en het welzijn van de cast en crew van de show blijft topprioriteit.” De geplaatste koeltenten konden niet voorkomen dat het toch misging.

Opnames snel herstart

Naar verwachting kan de productie van Snowpiercer snel worden hervat. Gedacht wordt zelfs dat de productie volgende week hervat wordt en dat de opnames voor seizoen 4 diezelfde week ook volledig afgerond worden. Eerder werd al duidelijk dat we met het vierde seizoen van de serie ook afscheid nemen van Snowpiercer. Een releasedatum voor Snowpiercer seizoen 4 is nog niet bekendgemaakt.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Snowpiercer seizoen 4 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?