Laatste nieuws over Netflix

‘Opnames Stranger Things 4 gaan al bijna beginnen’

Stranger Things 3 Netflix

Officieel is Stranger Things nog niet verlengd voor een vierde seizoen, maar dit lijkt slechts een kwestie van tijd. Zeker nu naar buiten is gekomen dat de opnames voor de nieuwe episodes al zijn ingepland!

Opname locatie is al geboekt

Production Weekly houdt altijd scherp in de gaten welke films en series waar worden geproduceerd en wanneer de diverse locaties worden gehuurd. Zo werd eerder al eens door deze site achterhaald dat Designated Survivor stond ingepland, dit terwijl de serie al was gecanceld door ABC. Slechts luttele dagen later maakte Netflix bekend de serie een doorstart te laten maken. Ook nu heeft Production Weekly weer voor opvallende informatie gezorgd.

Stranger Things 4 met Thanksgiving of Kerst?

De opnames van Stranger Things seizoen 4 staan namelijk ingepland. De productie zal in oktober van start gaan, waardoor heft vermoeden steeds sterker wordt dat in het najaar van 2020 het nieuwe seizoen op Netflix zal verschijnen. In de laatste aflevering wordt er namelijk door Mike tegen Eleven gehint om op bezoek te komen tijdens Thanksgiving óf met de kerstdagen. Dit zou een ideale periode zijn voor Netflix om het volgende seizoen te lanceren.

Ook een seizoen 5 voor Stranger Things?

Behalve deze hint zitten we aan het einde van seizoen 3 natuurlijk ook nog wel met een aantal vragen. De grootste daarvan, wat is er gebeurd met Jim Hopper? Als het aan producer Shawn Levy ligt komt er minimaal nog een vierde seizoen, zo vertelde hij aan Collider. “We hebben al een duidelijk beeld wat er zal gebeuren in het vierde seizoen. Dit seizoen gaat er absoluut komen en het is heel goed mogelijk dat er daarna nog een seizoen volgt.” Het is nu dus nog wachten op de officiële bevestiging van Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?