Laatste nieuws over Netflix

Opnames The Politician seizoen 2 zijn al begonnen

The Politician Netflix

The Politician zal in ieder geval een tweede seizoen krijgen. De eerste serie van Ryan Murphy op Netflix werd in september gelanceerd, de opnames voor nieuwe episodes zijn al begonnen.

Hoofdrolspeler brengt nieuws naar buiten

Sinds het verschijnen van het eerste seizoen heeft Netflix niets naar buiten gebracht over een vervolg van The Politician. De reeks is de eerste van vele producties van Ryan Murphy, die exclusief door Netflix is vastgelegd. Hij maakte eerder onder meer Glee, American Crime Story, American Horror Story en Pose. Acteur Ben Platt, die de hoofdrol in The Policitian heeft, liet via een tweet weten dat de opnames zijn gestart voor seizoen twee.

Vijf seizoenen The Politician in de planning

Platt speelt in The Politician de rol van Payton Hobart. Sinds zijn geboorte heeft hij een doel: President van de Verenigde Staten worden. Om zover te komen begint hij ‘klein’, want in het eerste seizoen moet hij eerst op zijn school de scepter zien te zwaaien. En dat valt al niet mee. Eerder werd al bekend dat het de planning is om vijf seizoenen van The Politician te maken, in ieder seizoen zal een nieuwe fase van de campagne van Payton worden gevolgd. Dat begon dus op zijn school en moet eindigen in het Witte Huis.