Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Opnieuw feest: Seizoenen Virgin River worden langer

Het goede nieuws omtrent Virgin River begint zich op te stapelen. Nadat afgelopen week al bekend werd gemaakt dat de serie meteen vernieuwd is voor twee seizoenen, is nu ook duidelijk geworden dat de seizoenen ook nog eens langer worden. Dat verklapten castleden Ben Hollingsworth (Dan Brady) en Colin Lawrence (John Preacher).

Meer afleveringen

Lawrence en Hollingsworth kwamen samen voor een video op Instagram. Daarin deelden de twee: “Heb je gehoord wat ik net gehoord heb? Omdat ik iets hoorde in de trant van – Ik bedoel, mogen we het nu zeggen?”, vroeg Hollingsworth zich af. Lawrence vulde aan: “We hebben toestemming. We kunnen het hardop zeggen…”

➡ Lees ook: Alles wat we al weten over Virgin River seizoen 4

Daarna komt het hoge woord eruit: “Zei je net 12? Dat betekent dat je het deze keer misschien in twee dagen moet splitsen.” Zowel het vierde als het vijfde seizoen van Virgin River bestaat dan ook niet uit tien, maar uit twaalf afleveringen op Netflix. Dat betekent wel meteen dat het moeilijker is geworden om de seizoenen in één dag af te kijken.

Virgin River seizoen 4 op Netflix

De productie van het vierde seizoen van Virgin River zou al in juli gestart zijn. Naar verwachting hoeven we dan ook niet heel lang te wachten op nieuwe afleveringen. Voor nu wordt gedacht aan de lente of de zomer van 2022 voor nieuwe afleveringen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?