Laatste nieuws over Netflix

Opnieuw twee Franse Netflix-series gecanceld

De Franse Netflix Originals krijgen deze weken heel wat slecht nieuws te verwerken. De toch goed ontvangen horrorserie Marianne werd al gecanceld. Daar zijn nu nog eens twee series bijgekomen, namelijk Mortel en Osmosis.

Matig ontvangen

Osmosis werd in maart van het afgelopen jaar gelanceerd op Netflix, Mortel afgelopen november. De twee sci-fi series werden matig ontvangen. Osmosis bleef op IMDb onder de zes als gemiddelde, Mortel kwam daar wel bovenuit met een 6,4. Ook qua kijkcijfers wisten de titels niet te overtuigen, waardoor Netflix nu heeft besloten om ze te annuleren.

Datingapp en mysterieuze geest

Met name Osmosis werd in de recensies in eigen land al flink aangepakt. De sci-fi serie speelde zich in de nabije toekomst af. Een datingapp kreeg toegang tot je brein om data te verzamelen. Op deze manier kon jouw ideale soulmate gevonden worden. Het werd ook wel een Franse Black Mirror-aflevering genoemd, maar waarin technologie juist niet werd gehaat. De Franse sci-fi horrorserie Mortel gaat over een groep tieners. Ze sluiten een deal met een mysterieuze geest en krijgen superkrachten. En daardoor kunnen ze op zoek naar een moordenaar.

Deze series zijn gecanceld door Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?