Laatste nieuws over Netflix

Opvolger Full House voor Netflix in de maak

full house op netflix

Opnieuw wordt er een klassieker uit de kast getrokken om een nieuwe serie van te maken. Ditmaal gaat het om Full House. De bijna klassieke sitcom uit het eind van de jaren tachtig en begin van de jaren negentig kan een doorstart maken op Netflix. Op 21 april 2015 kwam de de bevestiging gegeven door John Stamos, in Full House bekend als Jesse Katsopolis. Hij vertelde in de talkshow Jimmy Kimmel Live dat er al jaren aan de spin-off wordt gewerkt. Er komt een pilot van een uur met een reünie, daarna gaat Fuller House echt van start.

Full House een kaskraker

Full House was een komedieserie, die van 1987 tot en met 1995 werd uitgezonden. In Nederland is de serie oneindig vaak herhaald op RTL4, Veronica, Yorin én SBS6. De serie draaide om de alleenstaande vader Danny Tanner, gespeeld door Bob Saget, met zijn drie dochters D.J, Stephanie en Michelle. Zijn vrouw is doodgereden door een dronken chauffeur.

Danny krijgt hulp van vriend Joey Gladstone (Dave Coulier) en zwager Jesse Katsopolis (John Stamos). Het wordt al snel druk in het huis, want Jesse trouwt met Rebecca Donaldson (Lori Loughlin) en ze krijgen een tweeling. Zowel Rebecca als de tweeling worden na een aantal seizoenen in de serie toegevoegd. Uiteindelijk werden er maar liefst 192 afleveringen gemaakt.

Fuller House

Terwijl je zou denken dat het huis niet voller kan, gaat Netflix het met de nieuwe serie wel proberen. De exacte invulling is op dit moment nog niet bekend, wel is de naam Fuller House vast uitgezet. De focus in de serie zal worden gelegd op D.J Tanner (Candace Cameron Burr) en Kimmy Gibbler (Andrea Barber). Zij was het buurmeisje van de familie Tanner en de beste vriendin van D.J.

De verwachting is dat Danny, Jesse en Joey ook zullen terugkeren in gastrollen. John Stamos, de vertolker van Jesse, is één van de producenten van de spin-off. Dat is hij samen met de originele schrijvers van de serie. De andere kinderen uit Full House, waaronder beroemde tweeling Mary-Kate en Ashley Olsen die samen de rol van Michelle vertolkten, zullen hoogstwaarschijnlijk niet in betrokken zijn bij Fuller House.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

1 Reactie