Laatste nieuws over Netflix

Opvolger The Tinder Swindler: American Nightmare

De makers van The Tinder Swindler komen met een nieuw waargebeurd verhaal waar we stijl van achterover gaan slaan. In 2022 werd de wereld in de ban gehouden door de ruwe werkelijkheid achter Shimon Hayut, die eigenlijk Simon Leviev heette. Nu komt er een nieuw verhaal: American Nightmare.

Denise Huskins en Aaron Quinn

Felicity Morris en Bernadette Higgins zijn na het grote succes van The Tinder Swindler dus niet stil gaan zitten. Ze zijn in de zaak rondom Denise Huskins en Aaron Quinn gedoken. American Nightmare begon op 23 maart 2015. Een indringer in hun huis ontvoerde Denise en Aaron moest machteloos toekijken. Denise dook later weer op, maar toen kwamen er de twijfels.

Wat is er echt gebeurd?

De politie vond het verhaal van Denise en Aaron moeilijk te geloven. Wat is er echt gebeurd en zijn de slachtoffers wel daadwerkelijk zo benaderd? Het verhaal van Denise is vaak vergeleken met Gone Girl, een boek waarvan in 2014 – een jaar voor de zaak van Denise – een film verscheen. Vanaf 17 januari is American Nightmare te zien op Netflix en bestaat uit drie afleveringen.

Bekijk de trailer van American Nightmare

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?