Laatste nieuws over Netflix

Opvolger Tracy Riley in Chesapeake Shores bekend: Evan McKenzie

Chesapeake Shores krijgt een nieuw gezicht in het vijfde seizoen. Vorige week werd bekend dat acteur Jesse Metcalfe heeft besloten de serie te verlaten, zijn personage Trace Riley zal dan ook uit het verhaal worden geschreven. Nu is er een nieuwe man gepresenteerd, gespeeld door acteur Robert Buckley.

Evan McKenzie in Chesapeake Shores

In het vijfde seizoen van Chesapeake Shores zal Evan McKenzie zijn intrede doen. Hij wordt omschreven als een succesvolle zakenman die nieuwe projecten naar het kleine stadje brengt. En of iedereen daar even blij mee is, dat zal uiteraard moeten blijken.” Acteur Buckley is geen onbekende bij Hallmark, want hij was eerder al te zien in diverse titels van deze zender.

Nieuwe liefde voor Abby?

De grote vraag zal zijn, wordt Evan McKenzie de nieuwe liefde voor Abby O’Brien, of volgt er een heel nieuwe verhaallijn? Het vijfde seizoen van Chesapeake Shores zal bestaan uit tien afleveringen, dat is meer dan het vierde seizoen. We moesten het in de zomer van 2019 namelijk met slechts zes afleveringen door. Door alle perikelen van het afgelopen jaar zullen de opnames in de aankomende maanden plaats vinden in Canada, daarna wordt de release in de zomer verwacht. Het is nog de vraag of het weer wekelijks te zien zal zijn op Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Chesapeake Shores seizoen 5 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?