Laatste nieuws over Netflix

Orange is the New Black-makers aan de slag met Social Distance

Orange is the New Black seizoen 6

Netflix heeft aangekondigd dat het creatieve team achter Orange is the New Black aan de slag gaat met een nieuwe serie rondom ‘social distancing’. De nieuwe serie is geïnspireerd door de coronacrisis en gaat Social Distance heten. Het wordt een anthologieserie met in iedere aflevering een nieuw verhaal.

Social Distance

De nieuwe Netflix-serie Social Distance geeft een kijkje in de ‘nieuwe, bizarre en vreemde realiteit die we allemaal doormaken’. Daarbij wordt meteen rekening gehouden met de afstand die we momenteel van elkaar moeten houden. Zo wordt de serie door de cast zelf vanuit huis gefilmd.

“We raakten geïnspireerd een bloemlezing te maken die het verhaal vertelt van wat we nu allemaal doormaken – unieke, persoonlijke en menselijke verhalen die laten zien hoe het is om allemaal samen apart te leven. We dagen onszelf uit iets totaal nieuws te doen: om iets virtueel te maken en produceren zodat onze cast en crew gezond en veilig blijft”, lieten de makers al weten.

Makers Orange is the New Black

Bij het nieuwe project zijn de makers van Orange is the New Black betrokken. Jenji Kohan, Tara Herrmann, Blake McCormick, Diego Velasco en Hilary Weisman Graham zijn de uitvoerend producent. Kohan kennen we als de maker van OITNB, terwijl Velasco al eens een aflevering van de serie regisseerde en Graham verantwoordelijk was voor scripts uit OITNB. Een releasedatum is nog niet bekend.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Social Distance op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!