Laatste nieuws over Netflix

Orange is the New Black seizoen 5 start in juni op Netflix

Het is bekend geworden wanneer Orange is the New Black seizoen 5 van start gaat op Netflix. Vlak voor de zomervakantie kan de pret dus weer beginnen. Op 9 juni 2017 is het zover, dan is het vijfde seizoen van OITNB volledig te zien op Netflix.

OITNB

De afgelopen weken kwamen er al meer berichten over het vijfde seizoen van Orange is the New Black naar buiten. Zo werd bekend dat het nieuwe seizoen zich afspeelt over een periode van drie dagen. Dat is een stuk korter dan normaal. In de eerste vier seizoenen werden langere periodes belicht door de makers van de serie. Vanaf vrijdag 9 juni 2017 is dus te zien hoe hier invulling aangegeven is.

Orange is the New Black seizoen 5 op Netflix

Orange is the New Black seizoen 5 gaat dus op 9 juni 2017 verder op Netflix. Behalve dat dit seizoen over een periode van drie dagen gaat is er nog niet veel bekend. OITNB maakte de releasedate via een kort filmpje op de social media-kanalen bekend. Daarin is te zien dat er weer behoorlijk wat drama zal zijn binnen de gevangenismuren van Litchfield. Zo zien we boze gezichten van de hoofdrolspelers én zelfs een gevangene (Dayanara Diaz) met een geweer in haar hand. Wat er precies is gebeurd kunnen we natuurlijk nog niet zeggen, maar dat het ernstig is moge duidelijk zijn, gezien de gezichtsuitdrukkingen. Het lijkt vanzelfsprekend dat het allemaal te maken heeft met de heftige gebeurtenissen in het vierde seizoen.

Overigens is het nu al zeker dat Orange is the New Black seizoen 5 niet het einde van de serie wordt. Vanwege het grote succes van deze Netflix Original besloot de streamingdienst enige tijd geleden al om meerdere seizoenen te bestellen. Voor OITNB seizoen 4 op Netflix verscheen kondigde het Amerikaanse bedrijf aan dat er daarna tenminste nog drie seizoenen gemaakt zouden worden. Orange is the New Black gaat dus minimaal tot en met seizoen 7 door.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?