Laatste nieuws over Netflix

Orange is the New Black stopt na het zevende seizoen

Orange is the New Black zal in 2019 tot een einde komen. Door middel van onderstaande filmpje heeft de cast bekendgemaakt dat Orange is the New Black seizoen 7 het laatste seizoen zal zijn. OITNB is één van de grondleggers van de Netflix Original Series en tevens één van de meest populaire series op de streamingdienst.

In 2019 een einde aan OITNB

Twee jaar geleden bestelde Netflix in één keer drie nieuwe seizoenen van Orange is the New Black. Het verhaal dat origineel draaide om de Piper Chapman werd steeds breder. De dames in de gevangenis beleefden steeds meer avontuur en uiteindelijk in het vijfde seizoen zelfs een opstand. Het zorgde ervoor dat in het zesde seizoen, dat afgelopen zomer verscheen, zelfs de vertrouwde gevangenis werd verlaten. Een strengere gevangenis gaf de serie weer nieuw elan.

Orange is the New Black steunpilaar van Netflix

Nu zal er toch een einde gaan komen aan Orange is the New Black. Diverse dames waar we zeven jaar mee hebben meegeleefd vertellen dat het zevende seizoen echt het Final Season zal worden en vertellen ook tegelijkertijd hoe speciaal de jaren voor hun waren. Met Orange is the New Black verdwijnt de tweede steunpilaar van Netflix. Begin november komt er na zes seizoenen een einde aan House of Cards, samen met OITNB waren dit de eerste twee grote series die Netflix zelf heeft gemaakt. Een releasedatum voor het slotseizoen is nog niet bekendgemaakt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?