Laatste nieuws over Netflix

Orange is the New Black overladen met prijzen

Orange is the New Black Netflix OriginalOp de Critics’ Choice Television Awards is de Netflix Original Orange is the New Black overladen met prijzen. De serie over een groep vrouwen in een vrouwengevangenis is bezig aan het tweede seizoen, dat begin deze maand werd gelanceerd door Netflix. Het is inmiddels officieel bekend gemaakt dat er volgend jaar juni een derde seizoen zal verschijnen en mogelijk ook een vierde.

De serie is gebaseerd op de autobiografie van Piper Kermin, in de serie met de naam Piper Chapman. Ze wordt veroordeeld tot vijftien maanden gevangenisstraf voor drugstransport voor haar vriendin, waardoor ze in de cel flink aan de bak moet. Daarbij ontstaat een zowel dramatisch en komische serie.

Op de Television Awards werd de serie bekroond in de categorie Beste Komedieserie. Daarbij vielen Kate Mulgrew, Laverne Cox en Uzo Aduba ook in de prijzen. Mulgrew – de keiharde Russische kok in de serie – en de transseksuele diva-kapster Cox kregen een award voor de Beste Bijrol. Crazy Eyes Aduba kreeg de prijs voor de Beste Gastrol.

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?