Originals Tips

Originals Tips: Absurde superhelden, ware liefde en grootste kunstroof ooit

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Thunder Force

Melissa McCarthy en Octavia Spencer zijn twee superhelden in Thunder Force, maar allerminst doorsnee helden. Emily (Spencer) is een wetenschapper die een weg heeft gevonden om mensen bijzondere krachten te geven. Lydia (McCarthy) is haar vriendin en ze wordt onderworpen aan de nieuwe techniek. Het blijkt te werken, want Lydia wordt supersterk. Emily maakt zichzelf daarop onzichtbaar, waarop de helden in actie kunnen gaan komen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

My Love: Six Stories of True Love

De serie My Love is geïnspireerd op de Koreaanse documentaire met dezelfde titel. Zes verschillende verhalen worden er verteld. Want er zijn zes oudere koppels een jaar lang gevolgd in hun leven en in hun liefde. De reis gaat naar Brazilië, India, Japan, Korea, Spanje en de Verenigde Staten. Note: Op het laatste moment is de serie verschoven en verschijnt op dinsdag 13 april.

This is a Robbery: The World’s Biggest Art Heist

In 1990 vond één van de grootste kunstroven ooit plaats. Op 18 maart 1990 liepen twee mannen in politie uniformen het Isabella Stewart Gardner Museum in. Niet veel later waren er dertien kunststukken gestolen, goed voor een waarde van 500 miljoen dollar. Het werd één van de grootste mysteries ooit.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?