Originals Tips

Originals Tips: Actie met Ryan Reynolds, Serie Q en een goede heks

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten! Deze week is de lijst iets anders, want zeer uitzonderlijk komt er ditmaal slechts één Original in het aanbod. Het weekend brengt echter wel heel wat fraaie titels, dus genoeg om te tippen!

6 Underground

Ryan Reynolds levert met 6 Underground een heerlijke actiefilm met een flinke knipoog af. Een groep internationale scherpschutters zet hun eigen dood in scene. Dat geeft hun de kans om volledig van de radar te verdwijnen en zodoende genadeloos toe te slaan. En dat is nodig om een dictator uit te schakelen.

Serie Q

Jussi Adler Olsen heeft een zeer succesvolle Scandinavische crimeserie genaamd Serie Q, waarvan er nog altijd om het jaar nieuwe boeken verschijnen. Hij wil er in totaal acht schrijven en de eerste daarvan zijn middels ook verfilmd. Zondag komen er drie op Netflix, gebaseerd op de eerste drie boeken: De vrouw in de Kooi, De Fazantenmoordenaars en De Noodkreet in de Fles. Brigadier Carl Mørk wordt weggezet binnen het korps om coldcases op te lossen. Op Afdeling Q moet hij met een vreemde vrouw (Rose) en de Irakees Assad die niets over zijn verleden kwijt wil zaken zien op te lossen. En boven verwachting lukt dat.

The Good Witch

Zondag is het ook raak voor de fans van The Good Witch, want het vijfde seizoen van de serie zal worden toegevoegd aan het aanbod van Netflix. In The Good Witch staan de goede heks Cassandra ‘Cassie’ Nightingale en haar dochter Grace centraal. De twee wonen in Middleton, waar Cassie ook haar eigen winkel en een bed & breakfast heeft. Als ze nieuwe buren krijgen, staat hun leven echter totaal op de kop. Sam Radford en zijn zoon vertrouwen het gedrag van Cassie en Grace allerminst.