Originals Tips

Originals Tips: After Life, Chris Hemsworth in actie en Turkse liefde

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

After Life

Ricky Gervais wist iedereen te verrassen met After Life en vooral de gelaagdheid in de serie. De zes afleveringen schreeuwden om een vervolg hoe het met alle hoofdpersonages zou gaan, die hun weg door het leven zoeken. Gervais speelt zelf de hoofdrol. Zijn vrouw is overleden en hij heeft geen zin om zonder haar door te leven. Het liefst pleegt hij zelfmoord, maar die stap zetten blijkt groot. Ondertussen maakt hij het leven van iedereen die om hem geeft zowat onmogelijk, tot dat besef bij hem ook doorkomt. Langzaam gaat de zon weer schijnen en in het tweede seizoen wil hij zijn vrienden juist gaan helpen. Maar hoe?

Extraction

Als huursoldaat moet Chris Hemsworth zich mengen in een drugsoorlog in India en Bangladesh. Er heeft een zoon gekidnapt en het is aan Tyler Rake (Hemsworth) om de zoo veilig terug te brengen. Daarvoor wacht hem dus heel wat actie, want de missie loopt al vrij snel helemaal verkeerd.

Ask 101

De Turkse serie Ask 101 gaat de randen opzoeken, zo bleek al door de trailer. Daar ontstond al enige ophef over in Turkije. Terwijl vier buitenbeentjes en een modellering proberen hun lerares te koppelen aan een basketbalcoach, vinden ze vriendschap, liefde en moed om zichzelf te zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?