Originals Tips

Originals Tips: Animehit One Piece, interactieve romcom en (g)een happy ending

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

One Piece

Anime omturnen tot live-action, dat is niet altijd een recept voor succes, maar bij One Piece heeft Netflix kosten noch moeite gespaard! De serie neemt je mee naar een alternatieve versie van onze aarde midden in de ‘golden age‘ van de piraten. De desbetreffende schobbejakken heersen over de zee en zijn allemaal op zoek naar een mythische schat genaamd ‘One Piece’. Die is achtergelaten door de allerbekendste piraat óóit, Gol D. Roger. Ook de jonge jonge Monkey D. Luffy wil deze schat bemachtigen. Hij droomt ervan om een bemanning bij elkaar te krijgen, de schat te vinden én zich te laten kronen tot piratenkoning!

Choose Love

In Choose Love heeft Cami een goede baan en lijkt ze samen met haar vriend Paul af te stevenen op een lang en gelukkig leven. Toch voelt ze aan haar water dat er iets ontbreekt. Misschien wordt het wel tijd om haar zangcarrière nieuw leven in te blazen? Of misschien is Paul toch niet de ware en kan ze beter kiezen voor rockster Rex of haar jeugdliefde Jack? Daar moet jij haar bij helpen, want Choose Love is een interactieve titel. Zoals Black Mirror: Bandersnatch dus. Jouw keuzes hebben invloed op het verhaal en kunnen het einde veranderen!

Happy Ending

De Nederlandse film Happy Ending gaat daadwerkelijk over… ‘happy endings‘. Mink en Luna zijn namelijk al een jaar samen en dat moet gevierd worden… of… toch niet? Mink is er namelijk niet van op de hoogte dat Luna al sinds de begindagen van hun relatie al haar orgasmes faket. En dat heeft ze nu al zo lang verzwegen dat ze het ook niet meer durft te vertellen. Het is dus de hoogste tijd voor wat actie in de slaapkamer. Luna stelt een trio voor en Mink zegt ‘ja’. De daaropvolgende dolle duikavond met de avontuurlijke Eve zet Luna’s leven helemaal op zijn kop!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?