Originals Tips

Originals Tips: Antwoord op Vikings, schaaktalent met problemen en Spaanse wraak

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Barbaren

Het antwoord op Vikings komt uit Duitsland met de nieuwe historische dramaserie Barbarians. De serie neemt ons mee naar het jaar 9 na Christus. Dan zijn het de Romeinen die de baas zijn in Europa en hun plan is om steeds meer land te veroveren. Hun volgende bestemming is Germanië. Daar probeert Arminius de Germaanse stammen te verenigen om de Romeinen te stoppen.

The Queen’s Gambit

Beth lijkt het allemaal voor elkaar te hebben nu ze wordt gezien als een groot schaaktalent. Ze staat op het punt om onverwachts één van de beste spelers ter wereld te worden. Maar wat men niet weet, is dat ze in haar privéleven aanloopt tegen de nodige problemen. Zo zorgen haar jeugdtrauma’s voor grote problemen en is ze verslaafd aan drank en pillen.

Perdida

Antonio zint op wraak. Hij doet er alles aan om zichzelf te laten arresteren. Hij besluit dan ook met een lading drugs langs de Colombiaanse douane te gaan en zijn plan werkt. In de gevangenis heeft hij maar één doel: in contact komen met de persoon die zijn dochter jaren geleden heeft vermoord.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?