Originals Tips

Originals Tips: Argentijnse crime, The Office in de ruimte en Phil zoekt eten

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

La Corazonada

In 2018 verscheen de Argentijnse crimefilm Perdida. Waarbij een lerares met vijf studenten op pad ging, maar er met slechts vier terugkwam. Eén verdween er namelijk in het bos. Nu is de prequel verschenen genaamd La Corazonada. Daarin draait het om Pipa. De kersverse agente moet haar eerste grote zaak zien op te lossen, terwijl ze ook nog onderzoek doet naar haar eigen baas. Die wordt namelijk verdacht van moord.

Space Force

De verwachtingen zijn hooggespannen rondom Space Force, want op voorhand zijn alle ingrediënten aanwezig. President Donald Trump kondigde een echte Space Force aan en de makers van The Office US met Steve Carell in de hoofdrol zijn er op ludieke wijze mee aan de slag gegaan. Er is een absolute topcast samengesteld, waardoor alle ingrediënten aanwezig zijn om er een topserie van te maken. Nu is het wachten tot de lancering of dit ook daadwerkelijk het geval is.

Somebody Feed Phil

Een andere komiek is Phil Rosenthal, die inmiddels een zeer succesvolle nieuwe route aan het bewandelen is. De maker van Everybode Loves Raymond ging in Somebody Feed Phil de wereld over om te leren van lokale keukens en culturen. De serie is zo’n hit dat er inmiddels al een derde seizoen is verschenen waar weer nieuwe landen worden bezocht.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?