Originals Tips

Originals Tips: Auto’s opknappen, bezeten Priester en Survivalists

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Car Masters: Rust to Riches

Van de schroothoop gered en omgetoverd tot een prachtige auto. Dat is het principe dat het team van Gotham Garage tot in de puntjes beheerst. Ze renoveeren een bonte verzameling auto’s en trucks die ze steeds inruilen om uiteindelijk een prachtauto te bouwen voor voor veel geld te verkopen.

The Decline

De thriller The Decline is een Canadese film, oorspronkelijk verschenen onder de Franse titel Jusqu’au Déclin. Het is de eerste Quebec film die als Netflix Original de boeken in gaat. Guillaume Laurin heeft de hoofdrol als Antoine. Hij leefde rustig in het noorden van Quebec, tot hij ervan overtuigd raakte dat het mis ging met de wereld. Dan neemt Antoine deel aan een survivalistisch trainingsprogramma om een natuurramp te kunnen verslaan.

Mark of the Devil

Een Mexicaanse horrorfilm met twee zussen die een flinke fout maken. Professor Cecilia brengt een vreemd boek mee naar huis. Haar twee dochters, Camila en Fernanda, openen het eeuwenoude boek en daardoor komen er demonen vrij. De enige redding? Een bezeten priester!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?