Originals Tips

Originals Tips: Baanbrekende spion in Syrië, vermissing in Élite en reizen met je vader

The Spy Netflix

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

The Spy

Het waargebeurde verhaal van Eli Cohen wordt in de miniserie The Spy verteld. Als geheim agent werd hij door Israël naar Syrië gestuurd. Zijn missie, die jarenlang zou duren, was niet alleen gevaarlijk. Het was uiteindelijk een baanbrekende taak wat veel veranderde in het Midden-Oosten. The Spy is extra bijzonder door de vertolker van Cohen, namelijk Sacha Baron Cohen. De komiek verlaat dit genre voor de meest serieuze klus die hij ooit heeft gehad.

Élite

De Spaanse hitserie Élite is terug voor het tweede seizoen, terwijl er nu al een derde seizoen is aangekondigd. Draaide het eerste seizoen om een moord, ditmaal zal er een verdwijning plaatsvinden op de elitaire school in Spanje. Ook zien we in deze campagne nog meer bekende gezichten terug van acteurs uit La Casa de Papel.

Jack Whitehall: Travels with my Father

Jack Whitehall zette een bijzonder project op. Samen met zijn vader Michael ging hij namelijk op reis. In Zuidoost-Azië wilde de komiek de band met zijn vader versterken, inmiddels is de reeks ‘Travels with my Father’ veel verder. De succesvolle trip door Thailand, Cambodja en Vietnam zorgde ervoor dat in het tweede seizoen Oost-Europa werd aangedaan. De Britten gaan nu voor het derde seizoen dwars door de Verenigde Staten trekken.