Originals Tips

Originals Tips: Bakken tegen de klok, horror met volleybaldames en El Hijo

el-hijo-the-son-2019-netflix

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Sugar Rush

Bakken tegen je concurrenten, maar vooral tegen de tijd. In drie rondes strijden telkens vier koppels om de hoofdprijs van 10.000 dollar. Het niveau ligt ontzettend hoog en timemanagement maakt dan ook het verschil. Alle koppels krijgen namelijk een zeer beperkte tijd voor de eerste twee opdrachten. De tijd die je over houdt nemen de twee beste teams mee naar de finaleronde.

Girls with Balls

De Frans-Belgische horror komedie, die op voorhand al veel vragen oproept. Het draait namelijk om een volleybalteam. Wanneer de versleten bestelwagen van hun coach pech krijgt op een afgelegen plek, belanden ze in de dodelijke val van een bende ontaarde jagers. Voor de Falcons, de clubnaam van het team, begint er een heel lange nacht met een race om te overleven, waarin beroep zal worden gedaan op hun teamgeest en hun onderlinge banden sterk op de proef zal stellen.

El Hijo

In de psychologische thriller El Hijo ontspoort het leven van de schilder Lorenzo wanneer hij vreest dat zijn vrouw hem probeert weg te houden bij hun babyzoontje.

Orange is the New Black

Uiteraard kunnen we niet om het slotseizoen van Orange is the New Black heen. De serie over de vrouwengevangenis is één van de grondleggers van de Netflix Originals. Het verhaal draaide in eerste instantie om Piper, die voor een klein jaar de gevangenis in moest. Daar komt ze al snel Alex tegen, de vrouw van wie ze hield maar er uiteindelijk voor zorgde dat ze in de bak terecht kwam. Nu in het slotseizoen is Piper inmiddels uit de gevangenis, maar je leven zomaar weer oppakken is niet makkelijk. En veel van de dames zitten nog wel achter de tralies.