Originals Tips

Originals Tips: Belgische dramaserie, American Crime en slotstuk 13 Reasons Why

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Over Water

Een nieuwe Vlaamse serie die Netflix de wereld rond gaat brengen als Original. Ditmaal geen crimeserie, maar een psychologische dramareeks. John Beckers is een voormalig tv-presentator, die nu van de ene naar de andere ontwenningskliniek holt. Zijn gezin geeft hem een laatste kans, daarvoor moet hij bij zijn schoonvader in de Haven van Antwerpen gaan werken. Daar gaat het al heel snel mis.

The Last Days of American Crime

De Amerikaanse regering doet een laatste poging om terrorisme en misdaad te bestrijden door een signaal uit te zenden waardoor het voor iedereen onmogelijk wordt om willens en wetens misdaden te begaan. Graham Bricke, een carrièrecrimineel die nooit zijn grote slag heeft kunnen slaan, werkt samen met de beroemde gangster-nakomeling Kevin Cash en de zwartemarkthacker Shelby Dupree om de overval van de eeuw en de laatste misdaad in de Amerikaanse geschiedenis te plegen voordat het signaal afgaat.

13 Reasons Why

Eén van de meest besproken series van de afgelopen jaren komt tot een einde. Met name het eerste seizoen van 13 Reasons Why maakte ontzettend veel los, waarin een meisje dat zelfmoord had gepleegd door middel van opnametapes uitlegde waarom ze tot haar daad was gekomen. In de daaropvolgende seizoenen werden andere problemen aangestipt waar tieners in de huidige generatie problemen mee ondervinden. Nu wordt het verhaal dus afgerond.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?