Originals Tips

Originals Tips: Bier brouwen, bruiloft regelen en Italiaanse crimeserie

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Love Wedding Repeat

Love Wedding Repeat is origineel een Franse film uitgekomen onder de titel Plan de Table. Er is nu een remake, geregisseerd door Death at a Funeral-scenarist Dean Craig. Jack moet de bruiloft van zijn zus zo perfect mogelijk laten verlopen. Dat is geen makkie met allemaal moeilijke gasten en daar komt nog eens bij dat Dina er ook is. Het meisje waar hij stapelverliefd op is!

Brew Brothers

Bier brouwen is hip and happening. Maar wat nou als je dat verplicht moet doen met de broer waar je amper mee door één deur kunt om de zaak te redden? Het is de basis van de komedieserie Brews Brothers. Behalve dat ze niet echt goed samen kunnen werken, weten de ze boel telkens ook nog op stelten te zetten.

Il Processo

Een nieuwe Italiaanse crimeserie, met een openbaar aanklager in de hoofdrol. Elena Guerra is er klaar mee en wil vertrekken naar New York, daar woont haar man. Juist op dat moment wordt ze geconfronteerd met een gruwelijke moord. De zeventienjarige Angelica is een bekende van Guerra en daarom bijt ze zich toch vast in de zaak. Al snel wordt een rijke vrouw verdacht, die de bekende advocaat Ruggero Barone inhuurt. Hij doet er alles aan om zijn cliënt te verdedigen.

Tigertail

Alan Yang maakte samen met Aziz Ansari het bekroonde Master of None. Nu komt de scenarist met zijn eigen film op Netflix met Tigertail. Hierin draait hem om een Taiwanese arbeider die Azie verlaat om het in de Verenigde Staten helemaal te gaan maken. Direct blijkt echter dat er veel problemen zijn om te aarden. Familie en andere verantwoordelijkheden botsen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?