Originals Tips

Originals Tips: Bondgirl met nieuwe skills en moordende Mormons

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Sentinelle

Een stevig stukje actie mag er verwacht worden van de Franse film Sentinelle, met Olga Kurylenko in de hoofdrol. Kurylenko is een echte Bondgirl geweest in Quentum of Solace, daarnaast speelde ze in Hitman en Oblivion. Een goed getrainde Franse militair (Kurylenko) komt thuis na een traumatiserende oorlogsmissie. Ze gebruikt haar dodelijke skills om de man te vinden die haar zus heeft aangevallen.

Nevenka: Breaking the Silence

Twintig jaar geleden was Nevenka Fernandéz een aanklaagster. Ze behandelde één van de grootste zaken van dat moment en nu is voor haar het moment aangebroken om haar verhaal te doen. Ze doorbreekt de stilte over de eerste succesvolle rechtszaak in Spanje tegen een politicus die werd beschuldigd vanwege seksuele intimidatie.

Murder Among the Mormons

De truecrime docuserie van deze maand op Netflix is er één met een zeer bijzondere achtergrond. In de regio rondom Salt Lake is de Mormons-kerk heel erg groot. De kerk is opgericht door Joseph Smith in West-New York aan het begin van de negentiende eeuw en de basis zijn verhalen hoe Smith tot het geloof is gekomen. Maar als er documenten opduiken die kernpunten uit zijn verhaal onderuit halen gaat het mis. Er worden bomaanslagen gepleegd op de mensen die meer weten over de documenten, wat de stad compleet op zijn kop zet.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?