Originals Tips

Originals Tips: Braziliaanse favela; The Family aan de macht en The InBESTigators

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Sintonia

In een  favela in het Braziliaanse São Paulo leren we Nando, Doni en Rita kennen. De drie tieners proberen hun dromen na te jagen en zullen daarvoor flinke offers moeten maken. Hun favela wordt geregeerd door drugs en geweld. Behalve hun droom na te jagen willen ze elkaar ook niet uit het oog verliezen.

The InBESTigators

Mocht je denken dat het een tikfout is, zeker niet. Deze Australische familieserie mixt een groep ‘beste’ vrienden die samen op onderzoek uit gaan, kortom investigators. Een groep slimme schoolkinderen starten hun detectivebureau en gaan op hun geheel eigen wijze op zoek naar antwoorden. Van hun avonturen maken ze ook nog eens vlogs, waardoor The InBESTigators helemaal van deze tijd is.

The Family

It’s Not About Faith, It’s About Power. Dit is de alleszeggende zin over de documentairereeks The Family. In het Witte Huis wordt de politieke macht uitgeoefend in de Verenigde Staten en wij zien de grote mannen in beeld. Maar wie heeft er daadwerkelijk de macht in handen? Een geheimzinnige groep conservatieve christenen – bekend als De Familie – oefent een buitenmaats grote invloed uit in Washington en heeft wereldwijde ambities.

Niet te missen: GLOW en Cable Girls

Naast deze drie nieuwe titels zijn er ook nieuwe seizoenen verschenen van GLOW en Cable Girls. Uiteraard zijn dit absolute kijktips, bekijk hier de trailer van seizoen 3 van GLOW en lees hier alles over Cable Girls.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?