Originals Tips

Originals Tips: Bridgerton-spin-off Queen Charlotte, Jewish Matchmaking en sumoworstelen!

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Queen Charlotte: A Bridgerton Story kan gezien worden als een heuse Bridgerton-prequel. We zien het verhaal door de ogen van de machtige Queen Charlotte. We volgen haar huwelijk als jonge koningin met koning George, een huwelijk dat niet alleen een groot liefdesverhaal is maar ook zorgt voor verschuivingen binnen de gemeenschap van de Britse royalties. Het is het begin van de huidige sociale elite van het Verenigd Koninkrijk, de wereld van de personages uit het razend populaire Netflix-kostuumdrama Bridgerton.

Jewish Matchmaking

Jewish Matchmaking is een… matchmaking-serie met joden in de hoofdrol. Die ondergaan een zogenaamde ‘Shidduch’. Dat begint met het vinden van een matchmaker, vaak een professional die een vergoeding vraagt voor zijn diensten. De matchmaker stelt het, hopelijk, toekomstige stel aan elkaar voor, waarna het de bedoeling is dat ze op date gaan om vast te stellen óf uit te sluiten dat ze daadwerkelijk een goede match zullen vormen. Het hangt van de specifieke Joodse gemeenschap af hoeveel tijd de partners krijgen om hier een beslissing over te nemen. Dit kan enkele dagen duren, maar ook hele maanden!

Sanctuary

Sanctuary is een Japanse Netflix-serie over… sumoworstelen! De synopsis luidt als volgt: “Een wanhopige jongen wordt sumoworstelaar. Hij fascineert de fans met zijn eigenwijze instelling, maar brengt verwarring in de traditionele sport. Wataru Ichinose (Blade of the Immortal), Shota Sometani (Himizu) en Shioli Kutsuna (Deadpool 2, Murder Mystery) spelen de hoofdrollen in Sanctuary, dat volgens Netflix zelf behoorlijk meeslepend is!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?