Originals Tips

Originals Tips: Chambers, Streetfood en The Protector

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Chambers

Uma Thurman kennen we uiteraard allemaal uit de Kill Bill films en Pulp Fiction. Nu keert ze terug in een ware horrorserie. In Chambers is de dochter van Nancy Lefevre (Thurman) al jong overleden. Een jonge hartpatiënte wordt gered dankzij een donorhart, van de dochter van Nancy. Maar vanaf dat moment wordt het eng. De dochter is namelijk onder dubieuze omstandigheden overleden en het donorhart gaat in het nieuwe lichaam langzaam haar eigen gang.

Street Food

De makers van Chef’s Table zijn weer op pad gegaan en ditmaal hebben ze een hele andere richting gekozen. Geen topchefs die vertellen hoe ze hun visie hebben gevormd tot wat nu vaak een toprestaurant is, maar de makers zijn de straat opgegaan. Street Food is hot en de eenvoudige gerechten allang ontstegen. Het is in Azië een wereld op zich, dat gevangen wordt in de serie Street Food. Locale gerechten en locale chefs zijn nooit naar een opleiding geweest, maar hebben hun eigen gerechten ontwikkeld.

The Protector

Het tweede seizoen van The Protector is verschenen. Een keiharde actieserie uit Turkije. Cagatay Ulusoy kruipt voor de serie in de huid van hoofdrolspeler Hakan Demir. Hij ziet eruit als een doodnormale jongen en verdient zijn geld door te werken in een antiekwinkel. Wat niemand weet is dat hij betrokken is bij een geheim genootschap waarvoor hij een geheime missie moet vervullen en daarvoor heeft hij speciale krachten gekregen. Als Istanbul wordt bedreigd door onsterfelijke wezens, treedt Hakan op om de stad te beschermen. Lukt het The Protector om de onsterfelijke vijand uit te schakelen?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?