Originals Tips

Originals Tips: Cobra Kai, meditatie én opruimen geblazen

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Cobra Kai

Een nieuw jaar. Een nieuw seizoen. Maar nog steeds een vechtersbaas. Seizoen 3 van Cobra Kai gaat in januari van start. En vergeet het niet: Cobra Kai gaat nooit dood. Het is de introductie van het derde seizoen van de reeks, die het vervolg is op de legendarische The Karate Kid films. Wat begon als een YouTube-serie is na twee reeksen omarmd door Netflix. En de releasedatum is zelfs vervroegd naar nieuwjaarsdag. Dat moet wel genieten worden.

The Minimalists: Less is Now

Twee jaar geleden leerde Netflix ons kennis maken met Marie Kondo. Een Japanse opruimexpert die ons liet zien hoe je huis er een stuk opgeruimder uit kan zien door wat slimme trucjes uit te halen. De basis is echter altijd dat je gewoon met veel minder spullen kunt leven. The Minimalists: Less is Now gaat een stap verder. Joshua Fields Millburn en Ryan Nicodemus hebben een beweging opgebouwd vanuit het minimalisme. Ze vertellen hoe het leven beter kan zijn met minder.

Headspace: Guide to Meditation

Een opgeruimd huis zorgt voor rust in je hoofd. Maar je kunt een flinke stap verder gaan. Als jij je wel eens hebt verdiept in meditatie, kom je vanzelf uit bij Headspace. Netflix komt nu met een documentaire over deze partij. Headspace laat op een vriendelijke, geanimeerde manier de voordelen van meditatie zien en biedt technieken en begeleide meditaties waarmee je direct kunt beginnen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?