Originals Tips

Originals Tips: Code 8 is terug, Adam Sandler als astronaut en de Parijse onderwereld

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Code 8: Part II

Het eerste deel van Code 8 kwam in 2019 al uit op Netflix en nu is de Sci-Fi-kraker met Robbie Amell en Stephen Amell backEen tienermeisje met ‘paranormale’ gaven vecht voor gerechtigheid na de moord op haar broer door corrupte politieagenten, die vervolgens in de welbekende doofpot is gestopt. Ze wordt zélf een doelwit en roept de hulp in van ex-gevangene Connor Reed en zijn voormalige ‘boevenpartner’ Garrett. Samen gaan ze de strijd aan met een gerespecteerde en vooral goed beschermde politiesergeant die elk middel zal gebruiken om zich te verdedigen, waaronder geavanceerde robottechnologie!

Spaceman

In Spaceman staat de Tsjechische astronaut Jakub centraal, die zich realiseert dat de echtgenote, Lenka, die hij heeft achtergelaten misschien niet op hem zit te wachten als hij terugkeert naar de aarde. Wanhopig om de zaken met zijn vrouw op te lossen, wordt hij een handje geholpen door een mysterieus oud wezen dat zich verstopt heeft in de krochten van zijn schip. Adam Sandler speelt de hoofdrol in deze Sci-Fi-film en voor hem is dit wel ‘anders dan anders’. Maar dat maakt het volgens regisseur Johan Renck des te interessanter: “Het is niet de Sandler die we kennen…”

Furies

Wie denkt dat Furies over Furries gaat, komt bedrogen uit. Lyna, een jonge vrouw die verlangt naar de eenvoud van een ‘burgerlijk’ leven, wil namelijk de dood van haar vader wreken. Tijdens haar zoektocht naar gerechtigheid raakt ze echter verstrikt in het ingewikkelde web van de zogenaamde Fury, de vredebewaarder van de Parijse ‘onderbuik’. Lyna realiseert zich al snel dat ontsnappen aan haar lot verre van eenvoudig zal zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?