Originals Tips

Originals Tips: Connor McGregor, spin-off To All The Boys I’ve Loved Before en… stilte!

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

McGregor Forever

Waarschijnlijk ken je Connor McGregor wel, al is het misschien alleen van naam. De MMA-vechter (en bokser, al verloor hij zijn enige partij van Floyd Mayweather) werd dankzij zijn keiharde klappen en beledigende grootspraak de grootste publiekstrekker van de UFC. De Ier kende hoge pieken, maar ook diepe dalen en McGregor Forever haakt in op zo’n dal. In een half jaar tijd verloor McGregor namelijk twee keer van Dustin Poirier, waarbij hij ook nog eens een gecompliceerde breuk in zijn scheenbeen opliep. Het was zelfs eventjes onduidelijk of de Ier daar wel van zou kunnen herstellen! In McGregor Forever volgen we zijn herstel.

XO, Kitty

XO, Kitty is een spin-off van de filmtrilogie To All The Boys I’ve Loved Before. In deze tiendelige serie draait het dit keer om Kitty, het zusje van Lara Jean. Ze wil voor haar studie naar Zuid-Korea verhuizen, maar zal eerst haar vader moeten overtuigen. Pas als ze zijn goedkeuring heeft, kan ze vertrekken naar de andere kant van de wereld. Niet alleen voor haar studie, maar ook om weer samen te kunnen zijn met haar langeafstandsrelatie. En dan komt ze er ook nog eens achter dat haar moeder dat vroeger ook heeft gedaan!

El Silencio

De cast van El Silencio wordt aangevoerd door een oude bekende, Arón Piper uit Élite. Hij speelt de hoofdrol van Sergio Ciscar, een jonge vent die zijn lippen al liefst zes jaar stijf op elkaar houdt. Toen dit karakter nog minderjarig was duwde hij zijn ouders van het balkon, waarna hij voor stilte koos. Zelfs tijdens het proces zei hij helemaal niets, hij verdedigde zich niet tegen de aantijgingen, helemaal niks! Zes jaar lang zat Sergio achter slot en grendel, maar nu is hij vrijgekomen… Toch moet er nog worden nagegaan of hij een gevaar is voor de samenleving. Daarom wordt het dossier opnieuw opengetrokken: want waarom vermoordde de hoofdpersoon uit El Silencio zijn ouders nou precies?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?