Originals Tips

Originals Tips: Copycat seriemoordenaar, romcom en Belgische Original

Mrs Serial Killer Netflix

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Mrs. Serial Killer

Voor Jacqueline Fernandez is Mrs. Serial Killer haar tweede film op Netflix na drive. Ze vertolkt dan ook de hoofdrol in de thriller. Haar man is een gerespecteerd dokter, tot hij wordt beschuldigd van een reeks schokkende moorden. Daarvoor moet hij dan ook de gevangenis is. Het doet Sona Mokerjee dan ook besluiten om de een perfecte copycat te worden van de moordenaar, om de onschuld van haar man te bewijzen.

Into the Night

Het is eindelijk de beurt aan België voor een volledige Netflix Original Serie. Het is wel een internationale productie geworden, waarbij de basis van het verhaal zich afspeelt in Brussel. De zon zorgt voor een mysterieuze situatie op aarde, want overal waar de zon op komt vallen de mensen pardoes om. Een vliegtuig vanuit Brussel probeert dan ook zo lang mogelijk door de nacht te reizen, op zoek naar antwoorden.

The Half of It

Deze nieuwe romantische komedie past in de lijn van onder meer To All The Boys I’ve Loved Before. Tieners zijn op zoek naar liefde, of proberen elkaar daar juist bij te helpen. In het geval van The Half of It gaat het om de tweede optie. Het verlegen meisje Ellie probeert Paul te helpen om de populaire Aster te versieren. Paul roept haar hulp in om brieven te schrijven en les te geven. Maar langzaam maar zeker begint het bij Ellie ook te kriebelen.