Originals Tips

Originals Tips: Criminele voetbalclub; thriller met Affleck en een tacotent

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Puerta 7

De wereld achter voetbalclubs wordt steeds schimmiger. Dubieuze clubeigenaren en criminelen die een stevige vinger in de pap hebben. Het is de insteek van Puerta 7, geschreven door Martin Zimmermann (betrokken bij Ozark en Narcos). Bij een Argentijnse voetbalclub regeert het geweld en corruptie, daar wil een vastberaden vrouw  een einde aan maken, maar dat gaat natuurlijk niet vanzelf.

Gentefied

Na One Day at a Time en Mr. Iglesias komt Netflix opnieuw met een Latijnse komedieserie die zich afspeelt in Amerika. Drie Mexicaans-Amerikaanse neven en nichten worstelen ermee om the American Dream na te leven. En vooral doordat ze in de knoop komen met waar ze het meest van houden: hun buurt, hun grootvader én de familie tacotent. Hun wijk in Los Angeles is aan het veryuppen en hoe ga je daarmee om?

The Last Thing He Wanted

Anna Hathaway, Ben Affleck en Willem Dafoe spelen de hoofdrollen in deze politieke thriller, gebaseerd op het boek van Joan Didion. Elena McMahon is in 1984 een journaliste van de Washington Post. Ze jaagt achter een verhaal en wil de waarheid boven tafel krijgen… tot ze ontdekt dat haar vader hier alles mee te maken heeft. En vanaf dat punt is Elena opeens zelf de hoofdrolspeler in haar eigen verhaal.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?