Originals Tips

Originals Tips: Dansstrijd, kleine beestjes en moord op zee

Work It Netflix

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Tiny Creatures

Groot is niet altijd beter, dat bewijst Tiny Creatures wel. Netflix is de laatste jaren een indrukkend rijtje van natuurdocumentaires aan het opbouwen. Het begon met Our Planet en dezelfde makers doken vervolgens ook in het nachtleven met Night on Earth. Tiny Creatures zoomt in op de kleinste dieren op onze planeet, verdeeld over acht verschillende plaatsen en leefomgevingen. En daar laten de kleintjes zien soms heel wat slimmer te zijn dan de groten.

Work It

Quinn Ackerman wil naar de beste universiteit, maar daarvoor zal ze wel eerst voldoende punten moeten score op haar huidige school. De beste optie daarvoor is zo veel mogelijk diverse punten te scoren en één daarvan is deelnemen aan danscompetities. Ze wil graag aansluiten bij de dansgroep van haar school, maar er is een klein probleem…. Quinn kan niet dansen! Samen met een vriendin weet ze een groepje bijeen te rapen en daarmee gaat ze de strijd aan met de beste dansers van de school en doet ook mee aan een echte wedstrijd. Om er wat van te maken weet ze de jongen te strikken die het dansteam van de school de afgelopen jaren had getraind.

Alta Mar

De dames waren na twee seizoenen eindelijk veilige aangemeerd in Zuid-Amerika en het gevaar leek even geweken. Toch zijn de twee zussen alweer op open zee. De dames Villanueva stappen weer aan boord, ditmaal naar Mexico. Al snel blijkt dat dit weer geen al te verstandige keuze was, want er blijkt een wetenschapper mee te reizen die een dodelijk virus wil verspreiden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?